Wize Office Transform Directie Executive Vergadertafels Kantoormeubilair (2)
Wize Office Transform Directie Executive Vergadertafels Kantoormeubilair (4)
Wize Office Transform Directie Executive Vergadertafels Kantoormeubilair (64)
Wize Office Transform Kantine En Vergadertafels 2
Wize Office Transform Directie Executive Vergadertafels Kantoormeubilair (13)
Wize Office Transform Directie Executive Vergadertafels Kantoormeubilair (3)
Wize Office Transform Directie Executive Vergadertafels Kantoormeubilair (5)
Wize Offce transform vergadertafels

Heeft u vragen over dit product? Neem dan contact met ons op!

Wize office shop banner

Wize Office Transform vergadertafels

Wize OfficeTransform is een veelzijdige en exclusieve serie geschikt voor kantoor, horeca of andere zakelijke omgevingen. De serie bestaat uit een zit-sta bureau, kantinetafels, vergadertafels, salontafels, mediatafels en exclusieve directie vergadertafels. Bureaus en tafels zijn onmisbaar en een belangrijk onderdeel van het bedrijf. Ontworpen voor vergaderingen, presentaties, werkplek, of trainingen.

De vergadertafels hebben een luxe design en zijn tot in de kleinste details perfect afgewerkt. De tafels zijn voorzien van elegante, vleugelvormige poten.  De karakteristieke poot in V-vorm onderscheid zich van andere tenen van de vergadertafels. Het frame is in hoogte verstelbaar en ideaal om even snel een staande vergadering te houden. Tevens voorzien van een uiterst stille interne motor.

MOGELIJKHEDEN

Er zijn tal van mogelijkheden om de Transform vergadertafels helemaal naar eigen wens samen te stellen. Zo is de vergadertafel verkrijgbaar in diverse maten, kleuren en afwerkingen. Ook is het mogelijk om de tafel uit te breiden met verschillende accessoires. Zo kunt u kiezen uit verschillende kabeldoorvoeren in het blad, kabelgoten, linoleum cleaner en nog veel meer.

Transformeer uw directiekantoor met de Transform serie van Wize Office. Wize Office Transform geeft een elegante en luxe uitstraling aan uw werkplek op kantoor of thuiskantoor.

 

Wilt u meer informatie over afmetingen, prijzen, kleuren of heeft u andere vragen?  Neem dan contact met ons op. Met Wize Office Transform is alles mogelijk!