Cube Design Raw Wall Bureau Desk Bureau Hangend Muur Thuiswerken Projectmeubilair 2
Cube Design Raw Wall Bureau Desk Bureau Hangend Muur Thuiswerken Projectmeubilair
Cube Design Raw Wall Bureau Desk Bureau Hangend Muur Thuiswerken Projectmeubilair 1
Cube Design Raw Wall Bureau Desk Projectmeubilair

Heeft u vragen over dit product? Neem dan contact met ons op!

Wize Office Stream Wall zit-sta bureau 

Stream Wall

Bent u op zoek naar een geschikte en compacte thuiswerkplek? Dan is het moderne zit-sta bureau van Wize Office een geschikt bureau om thuis te werken! Het bureau is perfect voor als u klein behuisd bent, maar toch graag een werkplek wilt creëren in huis.

De naam geeft al aan dat de Stream Wall een hangend bureau is.  Het bureau wordt bij de kolom aan twee punten aan de muur bevestigd. Het blad kan in hoogte worden versteld met een up/down systeem. De poten zijn gemaakt van massief staal met een verstelbare poot.  Er wordt aangeraden het frame 10 cm boven de vloer te monteren.

Uitvoering

Het frame is verkrijgbaar in wit, aluminium of zwart. Er zijn veel mogelijkheden voor het blad. Zo kun je je bureau naar smaak aanpassen en dat maakt het toch net wat exclusiever. Daarnaast is het een zeer stabiel bureau die geschikt is voor in de woonkamer.

Het zit-sta bureau heeft een blad van 23mm MDF met rechte of afgeschuinde randen. Het blad is verkrijgbaar in diepte: 65, 80 cm en in de lengte 80, 100 of 120 cm. De opties voor het materiaal zijn standaard laminaat (HPL), fineer en fenix laminaat(nano).