Zilenzio Kyoto
Zilenzio Kyoto
Zilenzio Kyoto
Zilenzio Kyoto Scherm Whiteboard Projectmeubilair1
Zilenzio Kyoto
Zilenzio Kyoto
Zilenzio Kyoto

Heeft u vragen over dit product? Neem dan contact met ons op!

Zilenzio Kyoto afscheidend vloerscherm

Zilenzio Kyoto vloerscherm

Zoals de naam doet vermoeden, komt de inspiratie voor de Kyoto uit Japan. Met name de schoonheid van de ceremoniële theekamers was inspirerend voor de ontwerper. Niets is overbodig, de constructie en helderheid van de wand zorgt voor een harmonieuze uitstraling. Deze wand heeft een duidelijke functie zonder in de weg te staan van persoonlijke interactie.

Eigenschappen en mogelijkheden

Het frame is van massief hout met een steenwolvulling en kleding van prachtige sterke stof met goede akoestische eigenschappen. De scheidingswanden zijn verkrijgbaar in drie frame maten, met twee hoogtes. De panelen rusten op houten poten of op wielen.

Kyoto is uit te breiden met een whiteboard (verkrijgbaar in 2 afmetingen) of een prachtig houten kapstok die rust aan de bovenkant van het scherm.

Het hout is verkrijgbaar in 3 kleuren: onbehandeld, whitewash of blackwashed. Op aanvraag ook verkrijgbaar in andere kleuren.

Afmetingen

Breedte 60/80/100/122/142/162 cm
Hoogte 130/165/190 cm
Paneeldikte 5 cm

Er is een groot stof- en kleurassortiment in verschillende prijsgroepen.

Neem contact met ons op voor meer informatie over de stoffen, kleuren, prijzen en andere informatie. Wij helpen u graag verder!