Kantooroplossingen om veilig op 1,5 meter afstand te werken

De 1,5 meter samenleving is inmiddels een feit. Deze samenleving vraagt om een nieuwe indeling van de kantoorruimte en de werkplek. Welke praktische oplossingen bieden wij om veilig en gezond te kunnen werken?

  • hygiëneschermen
  • plantenbakken
  • scheidingswanden
  • overleg werkplekken
  • individuele afgebakende werkplekken
  • meubilair inruilen of opkopen
  • refurbished meubilair
  • maatwerk

Hygiëneschermen

Het is belangrijk dat de werkplekken zo ingericht worden dat er voldoende afstand is. Dit kan door bijvoorbeeld gebruik te maken van transparante hygiëneschermen. Deze schermen kunnen staand gemonteerd worden op het bureau of hangend aan het plafond. Het is ook mogelijk om schermen op bestaande akoestische scheidingswanden te plaatsen. De schermen zijn verkrijgbaar in diverse afmetingen en materialen.

Palmberg Barrio Hygiene Hygienepaneel Veiligwerken Bescherming Corona Projectmeubilair
Projectmeubilair Drentea Werkplek Hygienescherm Hygienepaneel kantoormeubilair
Palmberg Barrio Hygiene Hygienepaneel Veiligwerken Bescherming Corona Projectmeubilair

Plantenbakken

Ook stijlvolle plantenbakken kunnen worden gebruikt als scheidingswand. Naast dat de bak afstand creëert, zorgen planten ook voor een hogere luchtvochtigheid en meer concentratie. Extra voordelen dus!

Veilig Werken Op Afstand 1,5 Meter Zilenzio Projectmeubilair Zorla 2
Veilig Werken Op Afstand 1,5 Meter Zilenzio Projectmeubilair Zorla
Cube Design flower box projectmeubilair

Scheidingswanden

Het creëren van meerdere ruimtes in één ruimte is ook geschikte manier om op afstand te bewaren. Wij hebben oplossingen om veel toegepaste zg ‘open offices’ op te delen in meerdere ruimtes voor verschillende doeleinden zoals bijvoorbeeld een afgebakende ruimte voor werkplekken, ontmoetingsruimte voor vergaderingen of een ontspanningsruimte voor de medewerkers. Door met akoestische scheidingswanden meerdere ruimtes te maken kunt u in alle rust werken, vergaderen of ontspannen zonder besmettingsgevaar. De wanden zijn verkrijgbaar in verschillende hoogtes en breedtes, stoffen en kleuren.

De Vorm Scheidingswand PET Felt Room Dividers
Zilenzio Focus Floor Vloerscherm
Palmberg Terio Maxipanel Scheidingswand Akoestiek Projectmeubilair

 Nieuwe ruimtes creëren met CLAMP

Het nieuwe, modulaire en elektrificeerbare CLAMP scheidingswandsysteem creëert nieuwe ruimtes op plaatsen waar ze nodig zijn. Of het nu gaat om vergaderzones, lounge-en pauzeruimtes of als afscheiding tussen werkplekken. Met CLAMP van Palmberg kunnen van open kantoorruimtes opnieuw worden ingedeeld. Bovendien biedt CLAMP ook een hoge akoestische effectiviteit voor geconcentreerd werken. Lounge zones zorgen voor een huiselijk en communicatief karakter in het kantoor. Een gesprek met collega’s, een plek om bezoekers in een leuke sfeer te begroeten of gewoon een plezierige ruime die comfortabel is in het hectische dagelijkse leven. De wanden kunnen individueel worden vormgegeven met gekleurde decoratieve panelen en stoffen, met verticale lamellen die openingen creëren en met glas dat openheid mogelijk maakt. Kortom, CLAMP is flexibel en creëert ruimtes naar uw smaak!

Veilig Werken Op Afstand 1,5 Meter Projectmeubilair Clamp Scheidingswand
Veilig Werken Op Afstand 1,5 Meter Projectmeubilair Palmberg Clamp Sheidingswand
Palmberg Clamp Afstand Werken Veilig Scheidingswand Kantoor Afscheiding Projectmeubilair 8

Overleg werkplekken

Naast de scheidingswanden die meerdere ruimtes kunnen creëren om in alle rust alleen te werken hebben wij ook mogelijkheden voor verplaatsbare overlegplekken in onze collectie, zoals bijvoorbeeld de Focus Pod van Zilenzio, de Hub van Wize Office of de comfortabele POD van de Vorm. Een comfortabele zitplek met voldoende privacy om te werken of telefoneren. Door de vele kleurmogelijkheden kunt u uw privacy plek geheel naar eigen smaak aanpassen.

Zilenzio pod projectmeubilair
Wize Office HUB 2 Zits Treincoupé
De Vorm Pod Pet Felt Privacy Chair Akoestiek Afstand Werken Kantoormeubilair Projectmeubilair 3

Individuele afgebakende werkplekken

U kunt ook kiezen voor individuele afgebakende werkplekken zoals bijvoorbeeld The Hut van Götessons. Ook eenvoudig te verplaatsen en daardoor perfect voor het creëren van meerdere individuele plekken. Het systeem is leverbaar met stroom en USB charges. Keuze uit verschillende stofferingen, een open systeem of een gesloten systeem. Verschillende decoratie zoals een vloerkleed, verlichting, sierkussens een extra kussen in de rug en nog vele andere opties.

gotessons the hut
gotessons the hut
gotessons the hut

Meubilair inruilen of opkopen

Doordat thuiswerken in de toekomst waarschijnlijk een onderdeel blijft van de werkweek, zal veel kantoormeubilair overbodig worden. Meer werkplekken blijven leeg, waardoor het meubilair niet meer wordt gebruikt. Wilt u dit meubilair kwijt of inruilen voor wat anders?  Wij kopen ook meubilair op en ruilen het in mits het nog in goede staat is. Samen met u kijken wij graag naar de mogelijkheden voor uw overbodige meubels. Zo kunnen wij het meubilair een tweede leven geven, een duurzame oplossing!

tweedehands kantoormeubilair projectmeubilair ocazu

Refurbished meubilair

Naast nieuwe producten verkopen wij ook refurbished meubilair.  Van ons tweedehands meubilair worden oude onderdelen vervangen of herstelt voor nieuwe, waardoor u een zo goed als nieuw product krijg voor een aantrekkelijke prijs. U kunt bijvoorbeeld een bureaustoel opnieuw laten stofferen in de gewenste kleur, of een nieuw blad op een tweedehands frame laten zetten. Zo hoeven producten niet onnodig weggegooid te worden en dragen we bij aan het verminderen van afval.

tweedehands kantoormeubilair refurbished projectmeubilair ocazu

Maatwerk

Project Meubilair levert nieuwe- en gebruikte kantoor- en projectmeubelen in allerlei prijsklassen en kwaliteiten. Dus of u nu circulair wil inrichten, op zeer korte termijn meubilair nodig heeft of denkt aan het herinrichten van uw kantoor, wij denken met u mee. Kort samenvattend leveren wij uw bedrijf of kantoor oplossingen op maat.

Project Meubilair denkt graag met u mee en streeft altijd naar een passende en betaalbare oplossing.

Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Neem dan contact op via info@projectmeubilair.nl of 0172- 437220.