PM_banner_AtotZ_dealers_gezocht_2511

Mitab

Het Scandinavische merk Mitab produceert al meer dan 30 jaar projectmeubilair voor een breed publiek. De ontwikkeling en productie van ons meubilair doet Mitab altijd met oog voor design en een hoog kwaliteits- en afwerkingsniveau. De mogelijkheden zijn oneindig doordat Mitab ook de mogelijkheid biedt tot tailormade stofferingen. De design projectmeubelen worden ontworpen door o.a. jonge onbekende designers, maar ook bekende namen in het scandinavische design. Bekende producten zijn o.a. Button poef, Director stoel, We Get along fauteuil, maar ook Caslon-, Stereo en Mute banken.

Bent Hansen

Bent Hansen is een designmerk uit Denemarken met aspiraties. Een van de belangijkste pijlers zijn de zitkussens die voor elk type stoel, van elke stoffenfabrikant gemaakt kunnen worden tegen acceptabele prijzen. Daarnaast zijn er een aantal leuke design producten zoals o.a. de Primum stoel, Hemingway thuis werkplek en de Button Up kapstokhangers..

Wize Office

Wize Office heeft een brede en zorgvuldig samengestelde collectie kantoormeubilair met hoge kwaliteit en scherpe prijzen. Alle producten zijn Europees fabricaat en hebben een garantieperiode van 5 jaar. Wij hebben zeer uitgebreide keuze aan stoelen voor uw kantoor. De range varieert van luxe bureaustoelen in chroom en leder tot ergonomische bureaustoelen en scherp geprijsde stoelen voor in de kantine. Ook bieden wij een ruime keuze uit zit-sta bureaus, zowel met een luxe uitstraling voor de manager en directie, als ook een basic variant voor een prijsbewuste oplossing van uw kantooromgeving..