Groot nieuws! geremasterde Herman Miller Aeron!

De Herman Miller Aeron is geremasterd!

Met gepaste trots mogen wij aankondigen dat er vanaf heden een geremasterde versie van de Herman Miller Aeron op de markt komt. De Herman Miller Aeron is een kenmerkende stoel, welke in 1994 werd geïntroduceerd. Een bureaustoel zoals de wereld nog nooit had gezien. Na de komst van de Aeron is er veel gebeurd op het gebied van kantoormeubilair, de Aeron kon hier natuurlijk niet in achterblijven!

Lees verder!

LM Meetingtables, nieuw bij Triumph

Nieuw in de Triumph familie de LM tafelcollectie Elegant, modern vormgegeven (vergader)tafels met slank frame. De Lm serie bestaat uit benches, vergadertafels, stand-alone werkplekken en koffietafels. Hierdoor is de Lm serie breed inzetbaar voor diverse doeleinden in projecten. Standaard wordt het frame uitgevoerd in wit (Ral 9003) maar is optioneel verkrijgbaar in alle 24 Triumph kleuren. Daarnaast is het ook mogelijk de poten uit te voeren in naturel hout waardoor de tafel een chique natuurlijke uitstraling krijgt. Bekijk hier de Triumph LM tafelcollectie .

Lees verder!

Route Ondernemingsweg 60

Wegwerkzaamheden in en rondom Alphen aan den Rijn

De komende maanden en in het nieuwe jaar zal er veel aan de weg worden gewerkt in Alphen aan den Rijn. Helaas heeft dit effect op de route naar onze Showroom in Alphen aan den Rijn. Komt u vanuit buiten Alphen aan den Rijn? Dan raden wij aan via de Eikenlaan en de Magazijnweg naar de Ondernemingsweg 60 te rijden!

Komt u er toch niet uit? Neem dan contact op via 0172- 437220

Lees verder!