Openingstijden

Maandag t/m vrijdag van 9.00 uur – 17.00 uur

Wilt u onze showroom bezoeken? Wij werken zo veel mogelijk op afspraak. U kunt telefonisch (0172-437220) of per mail een afspraak maken.

 


Corona-update!
Wij houden de reguliere openingstijden aan, maar vragen u wel om een afspraak te maken als u de showroom wilt bezoeken. Wij hebben te maken met minder bezetting en door een afspraak te maken bent u zeker dat iemand u kunt helpen.

Corona update!
We keep the regular opening hours, but we would like to ask you to make an appointment if you want to visit the showroom. We are dealing with less staff and by making an appointment you are sure someone can help you.

 

Ook tijdens en rond feestdagen kunnen wij andere openingstijden hanteren, bijvoorbeeld rond kerst en nieuwjaar. Over het algemeen zullen wij dit vermelden op de website. Bel of mail ook dan van te voren, zodat u niet voor een dichte deur staat!

Het is mogelijk om buiten de reguliere openingstijden een afspraak te maken. Bel van te voren voor een afspraak.

Route werkverkeer

Let op!

Vanwege de vele werkzaamheden in en rondom Alphen aan den Rijn, raden wij u aan voor uw vertrek altijd een actuele routeplanner te raadplegen. Hieronder hebben we de meest snelle routes door Alphen voor u in kaart gebracht.

Vanaf N11

(vanuit Leiden)

Vanaf N207

(vanuit Amsterdam)

Vanaf N11

(vanuit Utrecht)