Over_PM_Experience_oranje
Over_PM_loods_60_oranje
Over_PM_Showroom_oranje
Vintage & Design

Meer over PM Project Meubilair BV

Geschiedenis Project Meubilair

PM Project Meubilair BV of Project Meubilair is sinds 1974 in de regio Alphen aan den Rijn, Den Haag en Leiden actief en bekend. Project Meubilair heeft als missie: ‘’werkplekinrichtingen voor iedereen”, voor ieder budget hebben wij wel een oplossing. Naast het leveren van nieuwe- en occasion kantoormeubelen, levert Project Meubilair ook andere diensten, zoals stoelreparaties, herstofferingen, verhuur kantoormeubilair, interne verhuizingen e.d.

Verzorgingsgebied Project Meubilair

Met haar vestiging in het centraal gelegen Alphen aan den Rijn bedient Project Meubilair voornamelijk de Randstad met haar eigen montage- en servicedienst. Op circa 30 minuten rijden liggen steden als: Alphen aan den Rijn, Amsterdam, Den Haag, Leiden, Haarlem, Rotterdam en Utrecht.

Internet zorgt ervoor dat veel klanten buiten de Randstad uit Nederland, Belgie en Duitsland ook onze unieke kantoormeubelen bestellen. Wij beleveren in 95% van de gevallen deze klanten zelf.

Voor grote(re) projecten werkt Project Meubilair daar waar nodig. En monteren, leveren en installeren bijvoorbeeld ook kantoormeubilair in Groot Brittanie, Frankrijk of Luxemburg. Met onze internationale partners zoals: Dencon, Giroflex, Herman Miller, Holmris, Mitab, Palmberg, Pami en Viasit zijn projecten van elke schaal geen probleem.

Leiding Project Meubilair

Project Meubilair wordt geleid door de twee broers, Mirko en Niels Zuidweg. Ieder met ruim 20 jaar ervaring in de kantoormeubelenbranche. Niels is specialist op gebied van projecten en kan uw adviseren om zo tot een goed mogelijk resultaat te komen. Mirko is verantwoordelijk voor de inkoop van kantoormeubelen en financien. Zij zijn voortdurend op zoek zijn naar verbeteringen en aanvullingen in het assortiment van Project Meubilair op het gebied van kantoormeubilair.

PM Project Meubilair heeft werkplekinrichtingen voor iedereen!

Project Meubilair is uw adres voor bureaustoelen, thuiswerkplekken, zit-sta bureaus, design meubilair, akoestische oplossingen en gebruikt kantoormeubilair. Ook kunt u terecht bij Project Meubilair voor; bureaus, vergadertafels, directietafels, receptiebalies enkantoorkasten. lees meer.

Bezoek ons filiaal in Alphen aan den Rijn

In onze Experience showroom gevestigd te Alphen aan den Rijn, van totaal meer dan 2.000 m2, presenteert Project Meubilair haar zeer ruime collectie kantoor- en projectmeubelen. U kunt bureaustoelen, vergaderstoelen, kasten, zit-sta bureaus, bureaus en overig kantoormeubilair ervaren door ons shop in the shop concept. Ook kunt bij ons terecht voor gebruikt- en showroommeubilair.

U kunt een overzicht van ons meest actuele aanbod aan gebruikt meubilair vinden op Loods60.nl en uiteraard in ons magazijn in Alphen aan den Rijn.Voor de liefhebbers van Vintage & Design meubilair hebben wij een aparte showroom. Meer informatie vind u op Vintagendesign.nl