thuiswerkplekken op maat projectmeubilair
thuiswerkplekken op maat dencon v7 projectmeubilair
designstore
PMshop-banner-bestellen

Thuiswerkplekken op maat voor uw werknemers

Thuiswerken de toekomst

Het kabinet roept werkgevers op om werknemers zo veel mogelijk thuis te laten werken en de werktijden van uw werknemers zo veel mogelijk te laten spreiden. Door de Coronacrisis werken ook meer Nederlanders thuis dan voorheen. Een groot gedeelte van deze mensen (45%) denkt dit ook na de Corona crisis te blijven doen. Structureel thuiswerken wordt geaccepteerder.

Efficiënter en productiever

De angst dat werknemers minder productief zouden zijn als ze thuis zouden werken is weggenomen. De meeste thuiswerkers kunnen zich beter concentreren en zijn efficiënter en juist heel productief. Het kantoor gaat mogelijk meer als ontmoetingsplek functioneren en het huis juist meer als werkomgeving.

De volgende stap wordt dus het Arbo proof maken van de werkplekken thuis. Wij kunnen uw bedrijf daarbij helpen.

Thuiswerk oplossingen op maat

Project Meubilair levert nieuwe- en gebruikte kantoor- en projectmeubelen in allerlei prijsklassen en kwaliteiten. Dus of u nu circulair wil inrichten, op zeer korte termijn meubilair nodig heeft of denkt aan zit-sta werkplekken voor thuis. Wij denken met u mee. Kort samenvattend leveren wij uw bedrijf of organisatie thuiswerk oplossingen op maat.

Volledig ingerichte ergonomische werkruimte

Afhankelijk van uw wensen kunnen wij meerdere categorieën invullen die benodigd zijn voor een ergonomisch verantwoorde thuiswerkplek. Denk daarbij niet alleen aan bureaustoelen en (zit-sta) bureaus, maar ook aan zit-sta krukken, monitorarmen, (werkplek) verlichting, ladenblokken, kasten enz.

Mogelijkheden

Uiteraard is een eerste stap voor uw bedrijf het bepalen van een budget voor de thuiswerkplek en de wensen van uw bedrijf en werknemers.

In onderling overleg kunnen wij:

  • X aantal pakketten samenstellen waar uw werknemers uit kunnen kiezen
  • kortingsafspraken maken voor producten in onze webshops
  • Individueel afspreken met en advies geven aan uw werknemers om de thuiswerkplek samen te stellen naar keuze

Bezorgen en monteren

Wij kunnen vervolgens de individuele werkplekken door geheel Nederland bezorgen en monteren bij uw werknemers thuis.

Vraag naar de mogelijkheden.  Bel 0172-437220 of e-mail ons info@projectmeubilair.nl