Wize Basics Website Thuiswerken Linak
Wize Basics Website Thuiswerken Linak Mechaniek Projectmeubilair 1

Wize Basics

Het perfecte zit-sta bureau voor u!

Het menselijk lichaam is gemaakt om te bewegen en niet om stil te zitten. De huidige maatschappij heeft er voor gezorgd dat er veel banen zijn waarbij de werknemers de hele dag zitten. Nederlanders brengen tegenwoordig veel tijd zittend door, tot wel 12 uur. Langdurig zitten en te weinig beweging brengt veel nadelen voor onze gezondheid met zich mee.

Door het werken met een zit-sta bureau van Wize Basics voorkomt u vervelende lichamelijke klachten en kunt u met frisse zin aan het werk gaan!

Wize Basics is een elektrisch zit-sta bureau met een strak design die het mogelijk maakt afwisselend staand en zittend te werken. Met het elektrische bedieningspaneel is het bureau binnen no-time op de hoogte die u wilt. U kunt als optie 2 of 4 geheugenstanden bij bestellen, waardoor u de volgende keer met één druk op de knop naar de juiste hoogte gaat.

Door het verstelbare frame met uitschuifbalk kunt u elk blad monteren van 120-180 cm. U kunt kiezen uit 5 bladen van 25 mm dik. Door het aanbod van verschillende bladkleuren kunt u het bureau passend maken aan uw interieur thuis of op kantoor.

Het bureau is erg gebruiksvriendelijk en zeer snel te monteren omdat de onderdelen zorgvuldig zijn ontworpen om aan elkaar te worden geklikt of te worden bevestigd met slechts een paar schroeven.  Met het zogenaamde ‘Kick&Click’ systeem wordt er veel tijd bespaard!

Het bureau heeft een aantrekkelijke prijs welke ook particulieren zal aanspreken. De gangbare maten zijn uit voorraad leverbaar en wordt voor €48,- bezorgd en gemonteerd in de Benelux!

 

Kortom, Wize Basics heeft voor u het juiste ergonomische zit-sta bureau van hoogwaardige Deense kwaliteit voor op kantoor óf voor de thuiswerkplek!

 

Bekijk hieronder de website Wize Basics. Heeft u vragen? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag verder!