Palmberg bureaus

Palmberg kent veel mogelijkheden op het gebied van werkplekken en bureaus. Zo zijn er de Caldo, Crew, Crew SolitairIntro-tec, Palma, Palmega, Pensum, Sinac en Systo Tec lijn. De belangrijkste lijnen zullen wij hieronder nog eens kort omschrijven. Voor de overige lijnen verwijzen wij u  graag naar de Palmberg overzicht pagina op projectmeubilair.nl

Palmberg Caldo bureaus

De Caldo bureaus zijn onlangs vernieuwd en wordt gekenmerkt door een strakke C-poot met een ronde buis. Naast de vaste hoogte van 72 en 75 cm is er ook een instelbare versie van het bureau 65-85 cm door middel van een imbus. Of een verstelbare versie door middel van een slinger, eveneens 65-85 cm versteltraject.

Belangrijk voor alle nieuwe werkvormen in Het Nieuwe Werken is het zit-sta bureau uit de Palmberg Caldo lijn. Deze is instelbaar van 68-125 cm en is voorzien van Bosch techniek van het merk OMT.

Palmberg Crew bureaus

De Palmberg Crew serie met de kenmerkende hoekige C-poot is ontzettend veelzijdig. Verkrijgbaar in een vaste hoogte 72 of 75cm. In hoogte instelbaar met de easy push drukknop van 65-85m of slinger verstelbaar van 65 tot 85 cm.

Een bestseller zijn de zit-sta bureaus uit de Crew serie. Verkrijgbaar met elektromotor en is verstelbaar van zitten naar staan van 65-125 cm. Of de Crew gasveertafel waarvan u snel en eenvoudig de gewenste zit-sta hoogte kan bepalen (68-118 cm).

Optioneel zijn de wangenpoten die de Crew serie een andere ‘look and feel’ geven en bijvoorbeeld kunnen worden ingezet als managers bureau.

Crew Bench

Alle versies! Zijn ook als Bench en/of duo werkplekken leverbaar! Door de steeds veranderende kantooromgeving, waarbij samenstelling en omvang van teams voortdurend verandert, heeft optimaal gebruik en van de werkplek en/of bureaus de voorkeur. De benches zijn er al H-variant, voorzien van een paneel in de het H-frame en voorzien van wangenpoten voor 2 bureaus.

Palmberg Crew solitair zit-sta bureaus

Crew Solitair zit-sta bureaus zijn net als Crew voorzien van een dubbele telescoop die verstelbaar is van 65-125cm en voorzien is van OMT techniek. De Crew solitair zit-sta tafels zijn voorzien van een T-poot i.p.v. van de C-poot (Crew). Het grote verschil bestaat uit de mogelijkheden die Crew wel heeft en Crew Solitair niet. Zo is het niet mogelijk om een schuifblad te verkrijgen op de Crew solitair of deze te voorzien van een wangenpoot. Ook is de solitair serie niet leverbaar als Bench of duo werkplek. De Crew solitair is wel zeer scherp geprijsd.

Palmberg Palma directiebureaus en vergadertafels

Palma is ideaal voor bedrijven die behoefte hebben aan flexibele vergaderoplossingen. Het modulair concept zorgt voor een snelle en flexibele montage zonder gereedschap. De keuze voor hoogwaardige materialen maakt het Palma bureaumeubel ook zeer geschikt als directiebureau of als managers werkplek.

Palmberg Pensum

Pensum wordt gekenmerkt door twee frame-versies: voorzien van U-poot of de gesloten O-poot. U kunt verder kiezen voor een vaste hoogte van 72 of 75 cm of een instelbare versie voorzien van Easy push zodat u de bureautafelhoogte zonder gereedschap kunt instellen.

Palmberg Systo-Tec

De ronde of vierkante poten van Systo-tec zorgen voor stabiliteit. Grote vergadertafel, sta tafels en uiteraard ook standaard werkplekken en bureaus kunnen eenvoudig worden gecreëerd met Systo-tec. ER zijn twee varianten naast de vaste hoogte van 72 of 75 cm. Instelbare poten door stelelementen 68-76 cm of instelbaar door buis in buis van 65-85 cm.

Heeft u naar aanleiding van het lezen van deze pagina nog vragen/ opmerkingen over Palmberg bureaus, of wenst u misschien een offerte? U kunt altijd contact met ons opnemen voor meer informatie over Palmberg bureaus, kasten, tafels of andere producten die uw interesse hebben gewekt. U kunt ons bereiken per e-mail op info@projectmeubilair.nl of door te bellen naar 0172-437220.