Palmberg kantoormeubelen

Project Meubilair uit Alphen aan den Rijn voorziet al sinds 1974 klanten uit de regio Alphen aan den Rijn, Den Haag en Leiden van nieuwe en gebruikte kantoor-, design- en projectmeubelen. Palmberg kantoormeubelen uit Duitsland maakt een belangrijk onderdeel van onze collectie uit. Veel nieuwe projecten worden ingericht met Palmberg of het nu gaat om zit-sta bureaus uit de Crew en Crew Solitair serie, het Prisma 2 kastenprogramma of Pensum bureaus.

Bij Project Meubilair deskundig advies bij inrichting met Palmberg kantoormeubilair

Elk inrichtingsproject heeft maatwerk nodig of het nu gaat om de ideale oplossing voor uw situatie of alleen om een bureau in afwijkende afmetingen. Wij kunnen u samen met onze partner Palmberg en alle andere gerenommeerde merken voorzien in dat stukje maatwerk.

Naast de zeer grote collectie Palmberg kantoormeubelen is het ook mogelijk om tegen een kleine meerprijs maatwerk te verkrijgen. Een kast 5 cm dieper? Een bureau langer en/of hoger dan standaard? Geen probleem!

Daarnaast levert Project Meubilair het advies dat nodig is om uw kantoor efficiënt, ergonomisch verantwoord en volgens de laatste trends en eisen in te richten. Zo leveren wij geheel vrijblijvend 3d tekeningen zodat u kunt zien hoe uw kantoor er uit gaat zien. Kunnen een stylist laten helpen met de styling van uw kantoor enzovoorts.

Project Meubilair is Palmberg Premium Partner

Project Meubilair is premium partner van Palmberg. U vindt in onze showroom alle goederen die interessant zijn voor de Nederlandse markt. Denk hierbij aan het gehele kastenprogramma bestaande uit 3 lijnen, alle zit-sta bureaus van elektrisch tot gasgeveerd en van single tot duo werkplek. Daarnaast biedt Palmberg nog diverse oplossingen op het gebied van akoestiek, opbergen en uiteraard alle reguliere bureaus en benches. Onze collectie Palmberg kantoormeubelen is uniek! In onze showroom vindt u oplossingen die u niet zult aantreffen bij andere Palmberg dealers.

Palmberg is in Duitsland inmiddels de grootste leverancier op het gebied van kantoormeubelen en is nog steeds sterk aan het groeien. Dit betekent dat u over een aantal jaar nog steeds bepaalde producten en/of kleuren kunt (na)bestellen. Tevens kunt u ervan uitgaan dat u altijd voorzien wordt van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van kantoor- en projectmeubilair.

Palmberg producten

Palmberg heeft meerdere productlijnen op het gebied van kantoormeubilair. Zo bestaat de collectie uit diverse categorieën: werkplekken, opbergen, vergaderen, receptie, akoestiek en scheidingswanden. Er zijn veel mogelijkheden op het gebied van kleuren, standaard zijn er 20 melamine kleuren en 4 frame kleuren leverbaar. Voor projecten is het uiteraard mogelijk om elke gewenste kleur te leveren. De werkbladen zijn standaard voorzien van lasertechniek wat beter is dan de standaard melamine bladen. Palmberg was hiermee als 1e producent op het gebied van kantoormeubilair actief.

Heeft u naar aanleiding van het lezen van deze pagina nog vragen/ opmerkingen over Palmberg kantoormeubelen, of wenst u misschien een offerte? U kunt altijd contact met ons opnemen voor meer informatie over Palmberg kantoormeubelen. U kunt ons bereiken per e-mail op info@projectmeubilair.nl of door te bellen naar 0172-437220.