Palmberg kasten

Bent u op zoek naar Palmberg kasten voor uw kantoor? Palmberg kent drie modulaire kasten systemen waarmee uw inrichting op maat aangepast kan worden: Compona, Select en Prisma 2. U zult merken dat deze kasten en programma’s te bestellen zijn in talloze configuraties. Hiermee kunt u het meubilair niet alleen goed laten aansluiten op uw bedrijf, maar bent u zeker van een passende oplossing voor uw kantoor.

Palmberg Compona kasten

Het kastsysteem Compona van Palmberg groeit met u mee, al naar gelang uw behoeften. Het opbergsysteem bestaat uit modules die u als Lego toevoegt of verwijderd als u dit wenst. Het systeem is er met laden, deuren, hangmappenframes enzovoorts.

Palmberg Prisma2 kasten

Prisma2 kasten zijn er voor optimaal gebruik van de ruimte. Of u nu kasten zoekt met roldeuren, draaideuren, systeemladen, vitrinedeuren of gewoon open wilt gebruiken als boekenkast, dit systeem heeft het allemaal. Dankzij de combinatiemogelijkheden kunt u zowel een maatwerkkast samenstellen voor uw complete muur, maar ook een lockerkast voor in uw fitnessruimte, boekenkast voor thuis. De mogelijkheden met het Prisma2 kastenprogramma zijn eindeloos. Er zijn veel kleuren om uit te kiezen, grepen in allerlei kleuren en varianten enz.

Palmberg Select kasten

De Select kasten van Palmberg zijn zeer elegant. De greep loze deuren en laden maken het Select kasten systeem een sieraad voor kantoor of thuis. U kunt de greep loze Select kasten vrij in de ruimte gebruiken, maar ook als kast toepassen in combinatie met Palma of Pensum bureaus.

Heeft u naar aanleiding van het lezen van deze pagina nog vragen/ opmerkingen over Palmberg kasten, of wenst u misschien een offerte? U kunt altijd contact met ons opnemen voor meer informatie over Palmberg kasten, bureaus of tafels. Maar ook als andere producten uw interesse hebben gewekt staan wij voor u klaar. U kunt u ons bereiken per e-mail op info@projectmeubilair.nl of door te bellen naar 0172-437220.