Palmberg ladeblokken en ladekasten

Bent u op zoek naar Palmberg ladeblokken en ladekasten? Alle Palmberg series kunnen worden gecombineerd met de universele Orga Plus opbergsystemen zoals ladekasten, ladenblokken, IT-containers en apothekerskasten. Dit kan eventueel in combinatie ‘Het Nieuwe Opbergen’ systeem Bric. Door de variabele indeling kunt u ook uw huidige ladeblokken en/of -kasten weer helemaal ‘up to date’ maken. Het universele Bric systeem is ook te gebruiken in ladeblokken en ladekasten van andere merken.

Opbergsysteem Bric

Bric is variabel en creëert door zijn grote flexibiliteit de juiste indeling voor uw lades. Met dit gebruiksvriendelijke product kunt u gedag zeggen tegen rommelige lades. De kunststof verdelers zijn de basis voor de indeling van al uw lades. Deze elementen zijn naar wens neer te zetten, zo zijn er ook stalen hoekelementen en boxen verkrijgbaar. Hiermee kunt u verschillende vakken creëren.

Bric helpt u niet alleen om lades netjes te houden, maar ook om rommel op uw bureau te voorkomen. Zo is het ook mogelijk om een tray te bestellen waar u uw dagelijkse spullen gemakkelijk kunt opbergen. In de ochtend zo vanuit uw la op uw bureau en na werktijd kunt u deze gemakkelijk weer opbergen.

Uitgebreide mogelijkheden

Net als andere producten van Palmberg, kunnen de ladeblokken en ladekasten in diverse configuraties worden geleverd. Bijvoorbeeld met normale opberglades, maar ook met pennenlades en hangmappenlades. Ook  de mogelijkheden voor kleuren zijn eindeloos! Weet u nog niet precies wat u nodig heeft? Of wat het beste past in uw kantoor? Wij helpen u graag! Bijvoorbeeld door middel van een 3D tekening of kleurstalen.

Heeft u naar aanleiding van het lezen van deze pagina nog vragen/ opmerkingen over Palmberg ladeblokken en ladekasten, of wenst u misschien een offerte? U kunt altijd contact met ons opnemen voor meer informatie over Palmberg kasten, bureaus of tafels. Maar ook als andere producten uw interesse hebben gewekt staan wij voor u klaar. U kunt u ons bereiken per e-mail op info@projectmeubilair.nl of door te bellen naar 0172-437220.