Palmberg receptiemeubilair

Bent u op zoek naar Palmberg receptiemeubilair? Receptiemeubilair of balies spelen een grote rol bij de eerste indruk van een bedrijf. Daarom is het heel belangrijk in een fraaie balie te investeren. Palmberg kent binnen de categorie receptiebalies twee series: Casus en Entree. De Palmberg Kit serie kan ook worden gebruikt als receptiebalie. De balies kunnen in een rechte vorm worden geleverd, maar ook in hoeken en andere speelse vormen.

Palmberg Casus receptiebalies

Palmberg Casus is in een rechte vorm ingedeeld. Dankzij de creatieve functionaliteit laat Casus diverse vormen van opbouw toe. Casus heeft een strakke uitstraling en wekt een positieve indruk bij bezoekers. Ook zijn de Palmberg bureaus uitstekend te combineren met Casus. Naast bureaus is een combinatie met kasten ook mogelijk. In combinatie met kasten uit de Prisma 2 serie wordt uw receptie ook een klein archief.

Palmberg Entree receptiebalies

Entree biedt veel plaats binnen weinig ruimte. De combinatie van een ruim werkgebied en een nette ontvangstbalie stelt u in staat om snel en doelgericht te werken. Ook kost het wisselen tussen administratie en service taken minder tijd. Entree is door de verschillende maten niet alleen een receptiebalie, maar is daardoor ook een veelzijdige werkplek.

Heeft u naar aanleiding van het lezen van deze pagina nog vragen/ opmerkingen over Palmberg receptiemeubilair, of wenst u misschien een offerte? U kunt altijd contact met ons opnemen voor meer informatie over Palmberg kasten, bureaus of tafels. Maar ook als andere producten uw interesse hebben gewekt staan wij voor u klaar. U kunt u ons bereiken per e-mail op info@projectmeubilair.nl of door te bellen naar 0172-437220.