Palmberg vergadertafels

Bent u op zoek naar Palmberg vergadertafels? Palmberg levert vele (maatwerk)vergadertafels voor uw conferentieruimte van klassiek tot modern, voor scholingen en seminars. Bijvoorbeeld de Palmberg Palmega serie is geschikt als vergadertafel met een wat luxere uitstraling. Heeft u niet veel ruimte? Of moet u vaak schuiven met meubels? Dan zijn de klaptafels van Palmberg een prima oplossing!

Palmberg Palmega vergadertafels

Het modulaire systeem Palmega is uniek zich door zijn opvallende T-poot. Palmberg Palmega zorgt voor een sfeer waar echt gewerkt kan worden. Door het lichte design en de moderne uitstraling wordt er op een prettigere manier vergadert. De vergaderkamer biedt meer ruimte voor nieuwe ideeën en kansen. Het zorgt voor een nieuwe manier van vergaderen die voldoet aan de behoeften van het bedrijf en die van de medewerkers.

Zijn er ook klaptafels zodat u flexibel uw vergaderruimte kunt inrichten of de luxe Palma vergadertafels voor directiekantoren.

Heeft u naar aanleiding van het lezen van deze pagina nog vragen/ opmerkingen over Palmberg vergadertafels, of wenst u misschien een offerte? U kunt altijd contact met ons opnemen voor meer informatie over Palmberg kasten, bureaus of tafels. Maar ook als andere producten uw interesse hebben gewekt staan wij voor u klaar. U kunt u ons bereiken per e-mail op info@projectmeubilair.nl of door te bellen naar 0172-437220.