Denios Alphen aan den Rijn

Denios is gevestigd in Alphen aan den Rijn en is wereldwijd bekend als ontwikkelaar en fabrikant van producten voor arbeidsveiligheid en veiligheidsrelevante bedrijfstechniek voor de omgang met en opslag van gevaarlijke stoffen, die de duurzame bescherming van medewerkers en het milieu moeten garanderen.

Samen met Manon Interieurstyling hebben we van het nieuwe kantoor van Denios een inspirerende omgeving gemaakt. Mooie open werkplekken voor samenwerkingen, maar ook genoeg privacy om geconcentreerd te kunnen werken doordat er gebruik is gemaakt van akoestische panelen, kasten met planten en akoestische verlichting en tapijttegels. En natuurlijk is er ook nagedacht over ergonomisch werken; de werkplekken zijn voorzien van elektrische zit-sta bureaus zodat er staand en zittend gewerkt kan worden.

Ook de kantine en vergaderruimtes hebben een frisse en moderne look gekregen. Het tapijt, de vergaderstoelen en de tafels zijn goed op elkaar afgestemd en zorgen voor een evenwichtig beeld. De lampen hebben een opvallend uiterlijk en geven een speelse twist aan de ruimte.

Bij Denios hebben wij meubilair geleverd van Palmberg, Zilenzio, MIDJ, Giroflex, De Vorm, Interface en Wize Office.

PM Projecten Denios 12.07.2023 ShotByMeesterwerk 1
PM Projecten Denios 12.07.2023 ShotByMeesterwerk 43
PM Projecten Denios 12.07.2023 ShotByMeesterwerk 25