Labofa Reef Collection
Labofa Reef Collection
Labofa Reef Collection
Labofa Reef Collection
Labofa Reef Collection
Labofa Reef Collection
Labofa Reef Collection

Heeft u vragen over dit product? Neem dan contact met ons op!

Wij zijn gestopt met het actief aanbieden van Labofa producten, omdat er te weinig vraag naar is. Wij hebben o.a. Hag bureaustoelen als alternatief beschikbaar. Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.

Labofa Reef Collection 

Een heerlijke reeks loungemeubelen

De Labofa Reef collectie is een reeks van loungemeubelen, ontworpen om een breed scala van functies in ontvangstruimten, wachtkamers en andere open ruimtes te vergemakkelijken. Het meubilair is zo gemaakt dat het speels en inspirerend is. De units kunnen worden gecombineerd op talloze manieren.

Het meubilair van de Reef Collectie stimuleert verschillende zit- en rustposities afhankelijk van de grootte en opstelling van de eenheden. Zowel de armsteun en de rugleuning kan worden gebruikt voor boeken, laptops en tijdschriften.

 

Labofa Reef collection, twee verschillende modules

De Reef Collectie bestaat uit twee verschillende zitplaats modules die beide in zowel een linker als een rechterversie verkrijgbaar zijn. Alle eenheden kunnen worden uitgerust met armleuning en drie verschillende rugelementen.

De sofa’s zijn gemaakt met een basis van massief grenen en dik multiplex. Alles wordt geassembleerd met metalen beugels en bouten om de maximale stevigheid te bereiken. De reef tafelcollectie is gemaakt van een eenvoudige en praktische trolley in gebogen metaal en kan in diverse kleuren worden geleverd en geschilderd.

Design door hans Thyge & Co