Webshops

Onderstaand vindt u een overzicht van onze webshops. Project Meubilair heeft een 6-tal webshops welke zijn gespecialiseerd op specifieke gebieden.

  • Ocazu: Gebruikt kantoor- en projectmeubilair.
  • Designstore: Designmeubilair voor zowel uw kantoor als bij u thuis.
  • Projectmeubilair Webshop: Nieuw kantoormeubilair voor de thuiswerkplek – particulier
  • Wize Office: Ons eigen merk, betaalbaar meubilair van goede kwaliteit.
  • Atrio: Betaalbaar en exclusief kantoormeubilair
Ocazu Gebruiktmeubilair PM

Ocazu

Ocazu.nl is het adres voor gebruikt kantoor- en projectmeubilair. Ocazu beschikt over een groot assortiment aan onder andere gebruikte bureaus, bureaustoelen, vergaderstoelen, vergadertafels, roldeur- en ladekasten.

PM Projectstorage Screenshot Opslagruimte

Projectmeubilair Webshop

Projectmeubilair Shop is het adres voor uw kantoormeubilair. Prachtig designmeubilair voor het kantoor of de thuiswerkplek! De designmerken Aeris, Dencon, Giroflex, HAG, Herman Miller, Humanscale, Kondator, Muuto, Okamura, Wize Basics en Wize Office kunt u bij ons in de webshop vinden. Denk hierbij aan meubilair zoals bureaustoelen, stoelen, bureaus, verlichting, en accessoires zoals monitorarmen en voetenbanken.  De producten die wij in de webshop aanbieden zijn op voorraad of snel te leveren.

Project Meubilair Wize Office Webshop

Wize Office

Wize Office heeft een breed en zorgvuldig samengestelde collectie kantoormeubilair met hoge kwaliteit en scherpe prijzen. Alle producten zijn Europees fabricaat en hebben een garantieperiode van 5 jaar. Wij hebben zeer uitgebreide keuze aan meubilair voor uw kantoor, zoals zit-sta bureaus en bureaustoelen, maar ook krukken en fauteuils.

Designstore

Designstore.eu biedt u een breed assortiment van betaalbaar tot exclusief design meubilair, verlichting en accessoires en zijn officieel dealer van merken als; Knoll, Kartell, Mitab, Northern en Bent Hansen.

Atrio Projectmeubilair

Atrio Projectmeubilair biedt u een breed assortiment van betaalbaar tot exclusief design meubilair, verlichting en accessoires en zijn officieel dealer van merken als; Knoll, Kartell, Mitab, Northern en Bent Hansen.