Labofa toro kantinestoel
Labofa toro kantinestoel
Labofa toro kantinestoel
Labofa toro kantinestoel
Labofa toro kantinestoel
Labofa toro kantinestoel
Labofa toro kantinestoel

Heeft u vragen over dit product? Neem dan contact met ons op!

Wij zijn gestopt met het actief aanbieden van Labofa producten, omdat er te weinig vraag naar is. Wij hebben o.a. Hag bureaustoelen als alternatief beschikbaar. Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.

Labofa Toro 

Labofa Toro kantinestoel

Het design van de Toro stoel is voorzien van een nauwe samenhang tussen de materialen, de productie, de functie en de individualiteit. De gebeeldhouwde en sterke dubbel gebogen vorm van de achterkant, toont in zijn geheel de designmogelijkheden van het vormen van de polyurethaan. Dit draagt bij aan een uitzonderlijk comfort van de stoel. Of u nu naar voren leunt of heerlijk achterover leunt.

Extra comfort in de zitting

Het comfort van de zitting en de rugleuning wordt verder versterkt omdat de bovenrand van de achter- en voorkant van de zitting geen extra versterking nodig heeft. Dit alles geeft een hoge elasticiteit die effectief zorgt voor een goede doorbloeding en voorkomt de pijn die wordt veroorzaakt door scherpe, harde randen aan stoelen.

De geïntegreerde stapelregelaar zorgt ervoor dat de stoel gemakkelijk en zonder beschadigingen kan worden opgestapeld. De stoel is schokbestendig, eenvoudig te reinigen en kan optioneel met een speciaal frame buiten worden ingezet. Het frame is standaard in chroom en de zitting/rug is verkrijgbaar in opvallende, energieke kleuren.

Toro Tafel

Het strakke design van de Toro Tafel past goed bij het design van de stoel. De tafel kan worden geleverd als een enkele tafel voor kantinezalen, maar ook worden geleverd als dubbele tafel door middel van het koppelstuk. Deze twee mogelijkheden zijn niet alleen kosteneffectief en zuinig, maar levert ook een architectonische bijdrage aan een kamer door de rust en eenvoud.