Viasit loungemeubels en akoestiek

De loungemeubels van Viasit bieden een nieuwe dimensie van ontspanning en comfort. Of het nu is voor de gasten in uw wachtkamer of voor uw persoonlijke pauze. Viasit biedt u het beste zitcomfort, u kunt rustig achteroverleunen en u goed voelen. Bij het wachten of gewoon om te ontspannen. Bij Viasit loungemeubels worden uitsluitend hoogwaardige materialen gebruikt, die tot in detail netjes worden verwerkt.

De loungemeubels van Viasit zijn naar keuze leverbaar in slijtvast textielleer of in echt premium Nappaleer van Zuid-Duitse herkomst.

Organic Link

Organic Link is het softseating systeem van Viasit voor de moderne kantooromgevingen. Viasit biedt naast het uiterst succesvolle lounge systeem „Organic Office“ het nieuwe modulaire systeem „Organic Link“. De basismodules van Organic Link laten zich éénvoudig combineren met comfortabele zitoplossingen voor een rustige communicatieve omgeving in een „open ruimte“ kantoor. Een optionele hoge achterwand heeft zowel een afschermende als een akoestische functie in een open ruimte. Ontworpen door Carsten Feil.

Organic Office

Organic Office van Viasit is een lounge systeem voor kantoor. Dit modulaire systeem is flexibel, aanpasbaar en representatief en is duurzaam geproduceerd. Met de Organic Office-app kan men de opstellingen individueel configureren. Het Organic Office lounge System creëert een rustige omgeving en kan naar behoefte worden vergroot of verkleind.

Organic Office nodigt uit om elkaar te ontmoeten en functioneert als creatieve workshop. Met Organic Office kunnen groepen tijdelijk hun eigen, perfect passende werkruimte indelen en zo nodig wijzigen.

SAM – System4 Akoestiek Module

Onderdeel van System4 programma is SAM. System4 Akoestiek Module, oftewel SAM zorgt voor rust. Op basis van het modulaire meubelsysteem System4, vertegenwoordigt SAM een zeer flexibele oplossing voor het verbeteren van de akoestiek. Het werkt als een stand-alone item net zoals u gewend bent van het standaard System4 meubilair. Het is dus ook in een bestaande configuratie van System4 modules toepasbaar.

De stand-alone versie van SAM is door middel van het gebruik van wieltjes mobiel, zodat het element daar geplaatst kan worden waar de rust in de ruimte gewenst is. SAM kan zo in zeer korte tijd in uw voordeel werken, door het snel flexibel indelen van het vloeroppervlak en daardoor een creatief gebruik van de ruimte.

Het uiterlijk van SAM biedt een duidelijk en lineair ontwerp, wat gemakkelijk in een bestaand interieur toe te passen is. Het systeem is verkrijgbaar in wit en zwart.

Heeft u naar aanleiding van het lezen van deze pagina nog vragen/ opmerkingen over Viasit loungemeubels en akoestiek, of wenst u misschien een offerte? U kunt altijd contact met ons opnemen voor meer informatie over Viasit producten. U kunt ons bereiken per e-mail op info@projectmeubilair.nl of door te bellen naar 0172-437220.