Viasit NPR bureaustoelen

Bent u op zoek naar Viasit NPR bureaustoelen? Een groot deel van ons leven brengen wij zittend door. Daarom moet de keuze van een bureaustoel een doordachte keuze zijn! Voor het aanschaffen van bureaustoelen moet daarom met vele zaken rekening worden gehouden. De bureaustoel moet qua zitergonomie inzake uw lichaamsgrootte en uw gewicht optimaal passen. De geschikte materiaal- en kleurkeuze is dan enkel nog een vraag van persoonlijke smaak.

Hieronder vindt u een uitgebreide omschrijving van Viasit NPR bureaustoelen.

Toro24 24-uursstoel

Mensen brengen veel tijd door op hun. Wie zijn op het werk hoofdzakelijk al zittend doorbrengt, moet ongetwijfeld een goede ergonomische werkplek hebben – waarvan de bureaustoel een van de belangrijkste onderdelen is. Deze ergonomisch verantwoorde bureaustoel moet dan voldoen aan eisen als comfort, ergonomie en design.

De Toro24 van Viasit is 24-uur bureaustoel voldoet aan de strenge eisen en langere werktijden voor situaties waar men 24 uur per dag op een bureaustoel wordt gezeten. Door zijn 12 afzonderlijk instelbare bedieningsfuncties past Toro24 zich helemaal individueel aan zijn bezitter aan.

Toro24 24-uurs bureaustoel kenmerken:

 • relax-synchroonmechaniek met zijdelingse veerkrachtinstelling
 • bijzondere brede openingshoek ca. 20° – vergrendelbaar in 11 posities
 • standaard verstelling van de zitdiepte
 • comfort-schuimbekleding in de rugleuning; veerkern in de zitting
 • standaard gasveer met pneumatische comfort-dieptevering
 • bekleding naar keuze in stof met 24h-kwaliteit of leer
 • verkrijgbaar met multifunctionele armleuningen
 • 12 afzonderlijk verstelbare bedieningsfuncties

Drumback bureaustoelen

De Drumback bureaustoel van Viasit heeft geen gestoffeerde rug of netrug, maar combineert de voordelen van deze twee. Het geniale idee van Martin Ballendat was, de overtrekstof – net als een trommelvel – over de polypropyleen rug heen te spannen. Het resultaat is het luchtige zitcomfort van een netweave rugleuning in combinatie met de stabiliteit van een doorlopende rugschaal, samengevoegd in een frisse en moderne uitstraling.

Toro directiestoelen

De Toro directiestoel van Viasit past perfect in de totale productfamilie: luxueus, maar niet opdringerig; comfortabel, maar niet saai; opvallend en toch ingetogen.

De Toro lijn overtuigt door een ongeëvenaard zitcomfort. Het relax-synchroonmechaniek zorgt daarvoor. Zitdiepte verstelling is standaard net als memory-koudschuim, dat zich perfect aanpast aan het lichaam. De houten delen zijn leverbaar in noten hout, maar ook gebeitst in kleur.

Clikit bureaustoel

De Clikit bureaustoel van Viasit bestaat uit een slank gevormd frame uit gebogen draadstaal, waar zitting en rugleuning eenvoudig worden “ingeklikt”. De heldere en slanke lijnen bepalen de vormgeving van Clikit. Eén basisvorm met vele combinatiemogelijkheden: Clikit kan worden uitgerust met gestoffeerde of kunststof rugleuning. Voor nog meer comfort, zijn er de slanke armleuningen. De Clikit bureaustoel met aluminium kruisvoet zorgt voor mobiliteit op de werkplek.

Kenmerken en opties Clikit:

 • In wit, zwart en grijs verkrijgbaar
 • Zitting en de rugleuning van propyleen
 • Gestoffeerde zitting en rugleuning
 • Armleuningen
 • Schrijftableau
 • Aluminium voetkruis

Pure directiestoel

De Pure directiestoel van Viasit met wielen heeft een traditioneel tijdloos-klassieke uiterlijk. Pure is de juiste keuze voor iedereen die niet met de traditionele dingen van het leven tevreden wil zijn. Pure overtuigt door kwaliteit en design en geeft elke werkplek een aparte touch !

De Pure collectie bestaat uit verschillende uitvoeringen. Met of zonder comfort-kantelmechaniek, met standaard of verhoogde rugleuning, met armleuning of gewoon volledig ‘puur’.

F1 bureaustoel

De F1 bureaustoel van Viasit biedt dynamiek en flexibiliteit. De F1 biedt verfijnde techniek, duurzaamheid en een goede prijs-kwaliteitsverhouding. Met F1 heeft Rainer Bachschmid voor Viasit een modulaire productserie ontworpen.

U kunt kiezen tussen twee rugleuninghoogten in stof bekleding of als alternatief een netrugleuning. F1 is de ideale partner voor alle grote en kleine bureau-organisaties waarbij ergonomie en budget in het middelpunt staan.

Linea NPR bureaustoel

De Linea bureaustoel van Viasit ondersteunt dynamisch en comfortabel zitten en aldus creativiteit, concentratie en prestatievermogen. Stilzitten schaadt de gezondheid door de stijve zithouding en vermoeit het lichaam en geest. Door het bewegende zitten voorkomt de Linea problemen!

De bureaustoelen Linea collectie met zijn heel speciale ergonomie en individueel rug design maakt flexibel en ontspannen werken mogelijk. Met de verschillende bedieningsfuncties, zoals de tegendruk-instelling van de rug en de hendel voor het verstellen van de breedte van de armleuning, kunt u de Linea individueel aanpassen aan uw lichaam. Met de Linea ervaart u maximaal comfort. Ook verkrijgbaar als NPR bureaustoel.

Impulse bureaustoel en directiestoel

De complete productfamilie van de Impulse bureaustoelen collectie van Viasit is gebaseerd op een modulair concept om uw bureaustoel individuele te configureren. De Impulse kent een groot aantal opties waaruit u uw Impulse kunt samenstellen: verschuifbare zitting, automatische zittingshoek-verstelling, lendesteun, aluminium voetkruis, de neksteun en de verschillende armleuningen.

Of u nu voor de comfortabele variant met die geheel gestoffeerd is of de lichte variant met netrug kiest, de geperfectioneerde synchronisatie technologie met geïntegreerde multifunctionaliteit is bij alle modellen hetzelfde. De Impulse directiestoel is voorzien van een hoofdsteun.

Scope NPR bureaustoel en directiestoel

De Scope bureaustoel van Viasit heeft vele geïntegreerde functies: Tien individueel verstelbare bedieningsfuncties zijn gebruiksvriendelijk en passend geïntegreerd in de stoel. Van de basisverstellingen, zoals de verstelling van de stoelhoogte of vergrendeling van de kanteling van de rug of speciale mogelijkheden zoals de instelling van de veerkracht of lendensteun-verstelling – door zijn multifunctionaliteit is de Scope bureaustoel overal toe te passen. Van de Scope bureaustoel is er ook een NPR versie, zodat of men nu lang of klein is, dik of dun allemaal ergonomisch verantwoord op dezelfde bureaustoel kunnen werken. De Scope directiestoel is voorzien van een hoofdsteun.

Re-Pend bureaustoel

De Re-Pend bureaustoel van Viasit heeft geen complexe technologie nodig. De slimme positie van het draaipunt maakt het mogelijk om de volledige beweging te realiseren door middel van niet meer dan een speciaal rubber. Voor actief werken in een groep zijn er stoelen nodig die kunnen rijden, draaien en dynamische bewegingen kunnen maken naar voren en naar achteren. Re-Pend doet dit door zijn slimme pendelconcept en lichte, subtiele design.

Heeft u naar aanleiding van het lezen van deze pagina nog vragen/ opmerkingen over Viasit NPR bureaustoelen, of wenst u misschien een offerte? U kunt altijd contact met ons opnemen voor meer informatie over Viasit stoelen. U kunt ons bereiken per e-mail op info@projectmeubilair.nl of door te bellen naar 0172-437220.