Viasit tafels en bureaus

TRI-design tafel

Zowel met een standaard tafelblad als in een luxe glazen variant, brengt de Viasit TRI design tafel transparantie in uw kantoor. De elegante TRI-vergadertafel kent een moderne, aantrekkelijke vormtaal in combinatie met technisch bewust eenvoudig gehouden productiemethode.

De TRI-collectie kan toegepast worden zowel voor kantoor als in vergaderomgevingen. De tafelpoten, een eigentijdse interpretatie van een kolomvoet, zijn door middel van twee stalen poten in elkaar verweven. De zo ontstane vertakkingen, die optimale stabiliteit brengen, vormen het middelpunt van de tafel en geven hem zijn karakteristieke uiterlijk.

Conbrio klaptafels

De klaptafels van de Viasit Conbrio-collectie combineren een elegant design met functionaliteit. De naar keuze gebogen of in verstek gelaste tafelpoten laten zich dankzij hun slimme klapmechanisme zijdelings inklappen, zodat de tafels niet alleen éénvoudig in gebruik zijn, maar zich bovendien ook zeer vlak laten stapelen.

System4 tafels en bureaus

De interieurspecialisten van Viasit hebben uit het System4 rekkensysteem niet alleen receptiebalies, ladenblokken, dressoirs of boekenkasten ontworpen, maar zelfs een kinderspeeltoren en een zitmeubel. Gebruik ons rekkensysteem system4 gewoon zoals een blokkendoos en realiseer zo uw individuele oplossing. U kunt een reeks aan bureaus, tafels en vergadertafels creëren waarbij alleen uw creativiteit de beperking is. Met de System4 planner kunt u zelf samenstellen wat u wenst.

Heeft u naar aanleiding van het lezen van deze pagina nog vragen/ opmerkingen over Viasit tafels en bureaus, of wenst u misschien een offerte? U kunt altijd contact met ons opnemen voor meer informatie over Viasit producten. U kunt ons bereiken per e-mail op info@projectmeubilair.nl of door te bellen naar 0172-437220.