Waarom Giroflex bureaustoelen kopen?

Waarom zou u Giroflex bureaustoelen kopen? Wie Giroflex zegt, zegt bureaustoelen. Stoelen die aansluiten bij de menselijke manier van bewegen. Werkstoelen die een gezonde, dynamische, actieve en beweeglijke manier van zitten mogelijk maken en ondersteunen. Giroflex levert bureaustoelen, vergaderstoelen, bezoekersstoelen en andere zitelementen. Sinds 1872 zijn zij gestart en met wereldwijd succes.

Geschiedenis Giroflex

In het jaar 1872 begint Albert Stoll I in Koblenz (CH) met een stoelenfabriek die alleen de typische ‘ronde’ houten stoelen voor cafés, hotels en winkels produceert. Zijn zoon, Albert Stoll ll, begon vanaf 1919 met de ontwikkeling en productie van bureaustoelen.

In 1926 vindt hij de veerdraai uit, de eerste draaistoel met vering en vraagt wereldwijd patent aan. De in 1948 geïntroduceerde merknaam “Giroflex” (draaien en meegeven) is gekoppeld aan deze uitvinding.

Vanaf 1962 komt de samenwerking met internationaal erkende arbeidsfysiologen van de grond. Hieruit ontstaan ergonomisch doordachte stoelen, die gericht zijn op de behoeften van langdurig zittenden.

Waarom zou u Giroflex bureaustoelen kopen?

  • Giroflex stoelen hebben een fraai design, zo zijn de knoppen en bedieningshendels netjes afgewerkt.
  • Het zitvlak met negatieve zithoek, gecombineerd met een anatomisch horizontaal gevormd zitvlak zorgt voor een vrije bloeddoorstroming en meer bewegingsvrijheid voor de benen. Hierdoor kun je hoger op de bureaustoel zitten zonder dat er zenuwen of aderen afgekneld worden.
  • Ergonomische zit waarbij 2 keuzes mogelijk zijn. Namelijk de harde zit, of de zachte zit. De harde de harde zit voor een betere ondersteuning (standaard stoffering) en de zachte zit voor een comfortabele zit (comfort stoffering).
  • De keuze van 3 zitting groottes, 3 rug hoogtes, 3 armleuning uitvoeringen en 3 gasveer hoogte maten bij de Giroflex 64 en 656. Zodat voor alle lichaamsmaten en werkzaamheden één type stoel gekozen kan worden in plaats van 2 of 3 verschillende stoelen.
  • Een sterk punt bij Giroflex stoelen is ook de afneembare zitting en rug. Handig bij het reinigen van de kussens en/ of het vernieuwen van de kussens na bijvoorbeeld 5 of 7 jaar.
  • Door de hoogwaardige Zwitserse kwaliteit gaat een Giroflex bureaustoel gemiddeld 8 tot 15 jaar mee.
  • Ergonomisch gezien zeer fijne bureaustoelen, maar dat dient u zelf te ervaren! Door jarenlange nauwe samenwerking met bedrijfsartsen zijn ergonomisch doordachte stoelen ontstaan, die zijn afgestemd op actuele uitdagingen op de werkplek.

Bij Project Meubilair krijgt u deskundig zit advies bij het inrichten van uw kantoor!

Elk project is maatwerk en kan variëren van de keuze voor de juiste ergonomisch werkplek, zoals een bureaustoel van Giroflex tot de complete inrichting van uw (nieuwe) kantoor. Wij kunnen u samen met Giroflex en alle andere merken in ons assortiment voorzien in dat stukje maatwerk.

Project Meubilair geeft advies om uw kantoor efficiënt, ergonomisch en volgens de laatste trends en eisen in te richten. Zo maken wij geheel vrijblijvend 3D tekeningen, om een goede indruk te krijgen van uw kantoor. In de tekening is uw kantoor ingericht met het meubilair naar wens en behoefte. Onze adviseur komt indien gewenst bij u langs om samen te ontdekken welke oplossing het beste bij uw bedrijf past.

Project Meubilair is Premium Partner van Giroflex

Als Premium Giroflex dealer hebben wij een groot assortiment van Giroflex bureaustoelen staan in onze showroom. Bij ons in de showroom vindt u een grote selectie Giroflex bureaustoelen, stahulpen, vergader- en bezoekerstoelen. Deze stoelen en stahulpen kunt u uiteraard zelf uitproberen! Kom bij ons langs en ontdek welk product het beste bij u past.

Giroflex producten

Giroflex heeft meerdere producten op het gebied van ergonomie zoals: bureaustoelen, bezoekerstoelen, vergaderstoelen, directiestoelen, krukken en stahulpen. Bijna alles op het gebied van zitten voor de inrichting van uw kantoor.

Heeft u naar aanleiding van het lezen van deze pagina nog vragen/ opmerkingen over Giroflex bureaustoelen, of wenst u misschien een offerte? U kunt altijd contact met ons opnemen voor meer informatie over Giroflex stoelen. U kunt ons bereiken per e-mail op info@projectmeubilair.nl of door te bellen naar 0172-437220.