Waarom HÅG bureaustoelen kopen?

HÅG ontwikkelt, produceert en verkoopt bureaustoelen sinds 1943. Zij behoren tot de marktleiders in Europa en HÅG-producten zijn nagenoeg overal ter wereld verkrijgbaar. Tegenwoordig is HÅG onderdeel van fabrikant Flokk, voorheen bekend als Scandinavian Business Seating. Flokk is een toonaangevende organisatie op het gebied van design en productie van bureaustoelen. Deze organisatie bezit de inmiddels de volgende merken HÅG, RBM, Giroflex en RH. Zij bedienen hun klanten met de visie: “Make the world a better place to sit”.

Waarom zou u HÅG bureaustoelen kopen?

Een stoel van HÅG begrijpt uw lichaam op een intuïtieve manier en garandeert dat u altijd in balans zit. Volgens onze filosofie is de volgende zitpositie altijd de beste. Alle HÅG stoelen zijn ontworpen om u te stimuleren uw hele lichaam te bewegen, zonder erbij na te denken. Zo kunt u beter p We zijn niet gemaakt om stil te zitten, maar voor beweging en variatie.

Beweging is natuurlijk, noodzakelijk, stimulerend en comfortabel. Leven is bewegen. Omdat onze manier van leven zo drastisch is veranderd, is bewegen tijdens het zitten cruciaal geworden om gezond te blijven en efficiënt te kunnen werken. Als we geconcentreerd zitten te werken, bewegen we misschien wel onze handen, armen en hoofd, maar vaak ‘vergeten’ we om ook onze benen te bewegen. Die blijven ‘geparkeerd’ en statisch. Dat beïnvloedt het hele lichaam. Heeft u zich weleens gerealiseerd hoe moe u bent na urenlang zitten? HÅG stoelen inspireren u om uw voeten te bewegen. Resteren, terwijl u er onbewust voor zorgt dat u zich goed voelt.

Om dynamisch te kunnen zitten heeft u een Balanced Movement Mechanism en een gebruikersvriendelijke instelling nodig. Zodra u uw balanspositie heeft gerealiseerd controleert uw lichaam de bewegingen van de stoel en bepaalt uw lichaam intuïtief wanneer u wilt bewegen en wanneer u stil wilt zitten. Het Balanced Movement Mechanism is uniek voor HÅG. In een HÅG stoel kantelt de voorkant van de zitting omhoog wanneer u achteroverleunt, en omlaag wanneer u voorover leunt. Hierdoor worden uw enkels en kuitspier (“het perifere hart”)’gestimuleerd om te bewegen, waardoor de bloedcirculatie in uw hele lichaam verbetert. Hierdoor krijgt u meer energie en kunt u efficiënter werken.

Bij Project Meubilair krijgt u deskundig zit advies bij inrichting met HÅG stoelen

Elk interieur project vraagt om maatwerk en kan variëren van de keuze voor de juiste ergonomisch verantwoorde werkplek, zoals een ergonomisch verantwoorde bureaustoel van bijvoorbeeld HÅG tot de complete inrichting van uw kantoor. Wij kunnen u samen met onze partner HÅG en alle andere merken in ons assortiment voorzien in dat stukje maatwerk.

Project Meubilair levert het advies dat nodig is om uw kantoor efficiënt, ergonomisch verantwoord en volgens de laatste trends en eisen in te richten. Zo leveren wij geheel vrijblijvend 3d tekeningen zodat u kunt zien hoe uw kantoor er uit gaat zien inclusief bureaustoelen, bezoekers- en vergaderstoelen van HÅG.

Project Meubilair is Premium Partner van HÅG

Als Premium HÅG partner hebben wij een groot assortiment van HÅG staan in onze showroom. Bij ons in de showroom vindt u een grote selectie HÅG producten en bureaustoelen zoals de Capisco en Capisco Puls zadelstoel, Tribute directiestoel, H05 bureaustoel en Sofi bureaustoel.

HÅG producten

HÅG heeft meerdere producten op het gebied van ergonomisch verantwoord zitten: bureaustoelen, bezoekerstoelen, vergaderstoelen, directiestoelen, zadelstoelen, sta hulpen en voetensteunen. Eigenlijk alles op het gebied van zitten voor de inrichting van uw kantoor.

Heeft u naar aanleiding van het lezen van deze pagina nog vragen/ opmerkingen over HÅG bureaustoelen, of wenst u misschien een offerte? U kunt altijd contact met ons opnemen voor meer informatie over HÅG stoelen. U kunt ons bereiken per e-mail op info@projectmeubilair.nl of door te bellen naar 0172-437220.