Waarom Humanscale bureaustoelen en monitorarmen kopen?

Humanscale gelooft dat de bediening van producten eenvoudig moet zijn, om producten zo optimaal mogelijk te kunnen benutten. Het gaat om het gemak van bedienen, ookwel ‘’easy to use’’. Daarom passen de Humanscale bureaustoelen en monitorarmen in veel projecten. De Humanscale bureaustoelen worden ontdaan van mechanieken en instellingen, omdat veel mensen hier geen gebruik van maken. De Humanscale bureaustoelen  waardoor deze stoelen ook door meerdere mensen gebruikt kunnen worden.

De ontwerper Niels Diffrient heeft de Freedom, Diffrient Smart, Diffrient World en Liberty bureaustoelen ontworpen die stuk voor stuk een succes zijn gebleken. Industriële ontwerpers als Don Chadwick en Todd Bracher werken aan nieuwe zitoplossingen voor Humanscale.

Waarom zou u Humanscale bureaustoelen kopen?

Humanscale werkt milieuvriendelijk en ergonomisch.

  • De Humanscale bureaustoelen zijn makkelijk in gebruik. Dit komt omdat u zo min mogelijk gebruik hoeft te maken van hendels omdat de stoel zich grotendeels aan uw lichaam aanpast.
  • De rugleuning is gevoelig voor uw lichaam en beweegt met uw bewegingen mee.
  • De natuurlijke vorm van de onderrug wordt ondersteund door een lendensteun.
  • De netrug van de bureaustoel zorgt voor optimaal comfort en ondersteuning. Dit komt omdat deze meebewegen met de contouren van het lichaam.
  • De producten van Humanscale zijn ontworpen om mooi, ergonomisch en duurzaam te zijn. Ook zijn de bureaustoelen niet alleen ontworpen om de gebruiker te ondersteunen maar ook om spontane bewegingen bij te staan.
  • Gespecialiseerd in actieve werkplekken die u helpen om actief te werken, wat meer productiviteit oplevert.
  • Humanscale houdt zich ook bezig met het milieu. Zo zorgen ze ervoor hun producten lang meegaan zodat ze niet vaak vervangen hoeven te worden.
  • Humanscale heeft een samenwerking met de WWF (World Wildlife Fund) om dieren die in het wild leven te redden.
  • De bureaustoelen zijn ontworpen met een doel: een functioneel en eenvoudig design, maar elegant.

Waarom zou u Humanscale monitorarmen kopen?

Flatscreen monitoren zijn essentieel voor de moderne kantoor werkplek. Humanscale biedt een reeks monitorarmen die stabiel zijn, een fraai uiterlijk hebben en functioneel zijn. Uw werkplek wordt dynamischer en comfortabeler met Humanscale monitorarmen. De werkhouding verbeterd, doordat de gebruiker wordt aangemoedigd om in de juiste houding te werken. Door de monitor op de juiste hoogte te plaatsen, wordt de gebruiker ontlast en kunnen eventuele nek- en schouderklachten worden voorkomen. De monitorarmen zijn eenvoudig te verstellen. Ook zijn de monitorarmen geschikt om te gebruiken in combinatie met de Humanscale M-Connect, het geïntegreerde docking systeem van Humanscale.

De Humanscale M2 monitorarm is al jaren een verkooptopper op het gebied van monitorarmen en geliefd bij veel architecten en gebruikers.

Bij Project Meubilair krijgt u deskundig zit advies bij inrichting met Humanscale producten

Elk interieur project vraagt om maatwerk en kan variëren van de keuze voor de juiste ergonomisch verantwoorde werkplek. Denk bijvoorbeeld aan een ergonomisch verantwoorde bureaustoel of monitorarm tot de complete inrichting van uw kantoor. Samen met u kunnen we een passende oplossing bieden voor Humanscale bureaustoelen en monitorarmen, indien gewenst aangevuld met andere producten.

Project Meubilair is Premium Partner van Humanscale

Als Premium Humanscale dealer hebben wij een groot assortiment van Humanscale staan in onze showroom. Bij ons in de showroom vindt u een grote selectie Humanscale stoelen, verlichting en monitorarmen. Denk hierbij aan de M2 en M8 monitorarmen, Freedom headrest en Task bureaustoel, Diffrient World chair bureaustoel, Liberty Task chair bureaustoel, FM500 voetensteun, Quickstand en de Element Disc Led light.

Humanscale producten

Humanscale heeft meerdere producten op het gebied van ergonomie zoals: bureaustoelen, bezoekersstoelen, vergaderstoelen, directiestoelen, zadelstoelen, voetensteunen, monitorarmen, krukken, zit-sta bureau en zit-sta oplossingen. Eigenlijk alles op het gebied van ergonomie voor de inrichting van uw kantoor.