Waarom Viasit bureaustoelen kopen?

Wilt u Viasit bureaustoelen kopen? Voor advies over deze bureaustoelen en de aanschaf bent u bij Project Meubilair aan het juiste adres! Modern en ergonomisch verantwoord zitmeubilair met een lange levensduur voor kantoren tegen een aantrekkelijke prijs-kwaliteitverhouding. Dat is wat Viasit realiseert. De bedrijfsnaam is dan ook niet zomaar gekozen, want Viasit staat voor de weg naar beter zitten.

Met de ontwikkeling van een compleet en ergonomisch stoelenprogramma, is de onderneming de afgelopen jaren op zeer dynamische wijze gegroeid. Tegenwoordig behoort Viasit tot de meest gewaardeerde fabrikanten in de branche. Met nieuwe producten waarbij de nadruk op het design ligt, zal Viasit zijn positie verder uitbreiden.

Waarom zou u Viasit bureaustoelen kopen?

Rugklachten, letsel aan tussenwervelschijven en onnodige spierspanningen door langdurig zitten, eisen zijn tol. De hoofdoorzaak van deze klachten is vaak dat men verkeerd zit op de stoel. Dit is vooral te wijten aan ergonomische tekortkomingen van de stoelen. Gebleken is dat correct zitten op een ergonomische bureaustoel belangrijk is om ziekteverzuim tot een minimum te beperken. Daarnaast is daarmee het prestatie- en concentratievermogen evenals de productiviteit gemakkelijk te verhogen.

Van begin af aan hecht Viasit daarom veel waarde aan de ergonomische vormgeving van de bureaustoelen. Viasit werkt samen met bedrijfsgeneeskundigen en erkende ergonomie-experts om altijd volledig op de hoogte te zijn van de meest recente ergonomische onderzoeken.

Een innovatie die voortkomt uit gezamenlijke ‘Research and Development’: het punt-synchroon-mechanisme. Dit bevindt zich in de meeste bureaustoelen en garandeert een optimaal ergonomisch comfort. Dit mechanisme maakt het namelijk mogelijk, dat het zitvlak en de rugleuning tijdens de synchrone beweging steeds in een optimale verhouding tot elkaar bewegen en zo het onaangename ‘kledingschuifeffect’ voorkomen.

Viasit verbetert de ervaring van de gebruiker door middel van een nieuwe lendesteun, de “Schukra-lumbaal-steun”. De Schukra-comfort lendensteun is in samenwerking met artsen en therapeuten ontwikkeld en zorgt voor een optimale ondersteuning van de rug in elke zitpositie.   Vele Viasit bureaustoelen beschikken tevens over in hoogte verstelbare multifunctionele armleuningen, waarmee spanningen in het nek- en schoudergebied vermindert of zelfs voorkomen worden.

Bij Project Meubilair krijgt u deskundig zitadvies bij inrichting met Viasit producten

Elk interieur project is maatwerk, dit kan variëren van de juiste ergonomisch verantwoorde werkplek tot bijvoorbeeld de complete inrichting van uw kantoor. Wij kunnen u samen met onze partner Viasit en alle andere merken optimaal bedienen. Indien gewenst kunnen wij u voorzien van een vrijblijvende 3D tekening, waar u het resultaat kunt zien van uw kantoor met het nieuwe meubilair.

Project Meubilair is Premium Partner van Viasit

Als Premium Viasit dealer hebben wij een groot assortiment van Viasit stoelen in onze showroom. Bij ons in de showroom vindt u een grote selectie Viasit bureaustoelen,  directiestoelen, vergader- en bezoekerstoelen.

Viasit producten

Viasit heeft meerdere producten op het gebied van ergonomie zoals: (NPR) bureaustoelen, bezoekerstoelen, vergaderstoelen, directiestoelen, tafels en sideboards, modulaire zit elementen en wachtkamerbanken. Bijna alles op het gebied van zitten voor de inrichting van uw kantoor.

Heeft u naar aanleiding van het lezen van deze pagina nog vragen/ opmerkingen over Viasit bureaustoelen, of wenst u misschien een offerte? U kunt altijd contact met ons opnemen voor meer informatie over Viasit stoelen. U kunt ons bereiken per e-mail op info@projectmeubilair.nl of door te bellen naar 0172-437220.