Zit-sta bureaus regio Amstelveen

Project Meubilair uit Alphen aan den Rijn voorziet al sinds 1974 klanten uit de regio Alphen aan den Rijn, Den Haag en Leiden van nieuwe- en gebruikte kantoor-, design- en projectmeubelen. Project Meubilair is het adres voor al uw nieuwe zit-sta bureaus of dit nu is bedoeld is voor op het werk of uw thuiskantoor. Onze collectie zit-sta bureaus bestaat uit 20 verschillende types met allerlei mogelijkheden en in diverse prijsklassen. Onze met zorg samengestelde collectie bestaat uit zit-sta bureaus van de volgende merken: Wize Office, Dencon en Palmberg. Deze zit/ sta bureaus vindt u bijna nergens tegelijkertijd in een showroom.

Waar kunt u de zit-sta bureaus kopen en zien?

Bent u gevestigd in de regio Amstelveen, dus inclusief Ouderkerk aan den Amstel, Abcoude en Weesp dan kunt u voor uw zit-sta bureau, maar ook uw ergonomische bureaustoel of sta hulp terecht bij Project Meubilair in Alphen aan den Rijn.

Het is circa 30-40 minuten rijden met de auto en er is ruime parkeermogelijkheid op eigen terrein. Het adres van onze showroom: Ondernemingsweg 60, 2404 HN in Alphen aan den Rijn. Telefoonnummer 0172 – 437 220. Heeft u geen tijd om langs te komen? Voor projecten komen wij geheel vrijblijvend langs of kunt u terecht in onze webwinkel voor gebruikte kantoormeubelen.

Kortingen op zit-sta bureaus

Project Meubilair heeft altijd meerdere scherpe aanbiedingen als het gaat om zittend en staand werken. Zo vindt u diverse acties met betrekking tot zit-sta bureaus op de actiepagina van projectmeubilair.

Webshop voor nieuw kantoormeubilair

Naast de ruime showroom hebben wij een overzichtelijke webshop www.designstore.eu waar u een selectie van nieuwe producten op uw gemak kunt bekijken, inclusief prijzen. Op designstore.eu vindt u een selectie van (design)zit-sta bureaus. Heeft u interesse in grote(re) aantallen? Dan is het raadzaam een e-mail te sturen naar info@projectmeubilair.nl of te bellen voor een vrijblijvende prijsopgave en/of advies.

Showroom met nieuw kantoor- en projectmeubilair

U treft onze showroom in het centraal gelegen Alphen aan den Rijn, een experience center van ruim 1.200m2 gevuld met nieuwe- en gebruikte kantoormeubelen. Wat kunt u verwachten als u bij ons langskomt? Denk aan bekende merken als Alias, Bent Hansen, Mitab, Palmberg, Viasit, HÅG, Herman Miller, Humanscale, Giroflex, Kartell, Muuto, Alki, Resol, Wewood, Wize Office en nog veel meer. U kunt de kantoormeubelen en zit-sta bureaus zelf ervaren en uitproberen.

Onze webshop www.designstore.eu kunt u zien als een digitale showroom waar u een 1e indruk op kunt doen van wat er zoal aanwezig is en wat het kost.

Montage en levering

Ocazu en Project Meubilair hebben een eigen bezorg-, service- en montagedienst die door geheel Nederland levert en bij grotere projecten zelfs levert in bijvoorbeeld België, Frankrijk, Duitsland en het Verenigd Koninkrijk. Hierdoor kunnen wij u snel en vakkundig helpen.

Ocazu voor gebruikte zit-sta bureaus en gebruikt kantoormeubilair

Het is mogelijk dat u op projectmeubilair niet vindt wat u zoekt. U kunt bijvoorbeeld een e-mail sturen met uw zoekopdracht en wij kunnen u door ons grote netwerk mogelijk alsnog helpen. Of u kunt terecht bij Ocazu. Ocazu heeft een grote selectie gebruikte kantoormeubelen in allerlei prijsklassen waarmee wij bijna al uw wensen kunnen invullen. Zo hebben wij regelmatig grote partijen gebruikte zit-sta bureaus. Ook is het mogelijk in bijvoorbeeld bij projecten een combinatie te maken van nieuwe- en gebruikte kantoor- en projectmeubelen.