Zit-sta bureaus regio Utrecht

Project Meubilair uit Alphen aan den Rijn voorziet al sinds 1974 klanten uit de regio Alphen aan den Rijn, Den Haag en Leiden van nieuwe- en gebruikte kantoor-, design- en projectmeubelen. Project Meubilair is het adres voor al uw nieuwe zit-sta bureaus of dit nu is bedoeld is voor op het werk of uw thuiskantoor. Onze collectie zit-sta bureaus bestaat uit 20 verschillende types met allerlei mogelijkheden en in diverse prijsklassen. Onze met zorg samengestelde collectie bestaat uit zit-sta bureaus van de volgende merken: Wize Office, Dencon en Palmberg. Deze zit/ sta bureaus vindt u bijna nergens tegelijkertijd in een showroom.

Waar kunt u de zit-sta bureaus kopen en zien?

Bent u gevestigd in de regio Utrecht, dus inclusief Maarssen, Ijsselstein, Nieuwegein, Houten, Zeist en De Bilt dan kunt u voor uw zit-sta bureau, maar ook uw ergonomische bureaustoel of sta hulp terecht bij Project Meubilair in Alphen aan den Rijn.

Het is circa 35 minuten rijden met de auto en er is ruime parkeermogelijkheid op eigen terrein. Het adres van onze showroom: Ondernemingsweg 60, 2404 HN in Alphen aan den Rijn. Telefoonnummer 0172 – 437 220. Heeft u geen tijd om langs te komen? Voor projecten komen wij geheel vrijblijvend langs of kunt u terecht in onze webwinkel Designstore om direct uw zit-sta buro, burostoel of sta hulp te bestellen.

Kortingen op zit-sta bureaus

Project Meubilair heeft altijd meerdere scherpe aanbiedingen als het gaat om zittend en staand werken. Zo vindt u diverse acties met betrekking tot zit-sta bureaus op de actiepagina van projectmeubilair.

Webshop voor nieuw kantoormeubilair

Naast de ruime showroom hebben wij een overzichtelijke webshop www.designstore.eu waar u een selectie van nieuwe producten op uw gemak kunt bekijken, inclusief prijzen. Op designstore.eu vindt u een selectie van (design)zit-sta bureaus. Heeft u interesse in grote(re) aantallen? Dan is het raadzaam een e-mail te sturen naar info@projectmeubilair.nl of te bellen voor een vrijblijvende prijsopgave en/of advies.

Showroom met nieuw kantoor- en projectmeubilair

U treft onze showroom in het centraal gelegen Alphen aan den Rijn, een experience center van ruim 1.200m2 gevuld met nieuwe- en gebruikte kantoormeubelen. Wat kunt u verwachten als u bij ons langskomt? Denk aan bekende merken als Alias, Bent Hansen, Mitab, Palmberg, Viasit, HÅG, Herman Miller, Humanscale, Giroflex, Kartell, Muuto, Alki, Dencon, Resol, Wewood, Wize Office en nog veel meer. U kunt de kantoormeubelen en zit-sta bureaus zelf ervaren en uitproberen.

Onze webshop www.designstore.eu kunt u zien als een digitale showroom waar u een 1e indruk op kunt doen van wat er zoal aanwezig is en wat het kost.

Montage en levering

Ocazu en Project Meubilair hebben een eigen bezorg-, service- en montagedienst die door geheel Nederland levert en bij grotere projecten zelfs levert in bijvoorbeeld België, Frankrijk, Duitsland en het Verenigd Koninkrijk. Hierdoor kunnen wij u snel en vakkundig helpen.

Ocazu voor gebruikte zit-sta bureaus en gebruikt kantoormeubilair

Het is mogelijk dat u op projectmeubilair niet vindt wat u zoekt. U kunt bijvoorbeeld een e-mail sturen met uw zoekopdracht en wij kunnen u door ons grote netwerk mogelijk alsnog helpen. Of u kunt terecht bij Ocazu. Ocazu heeft een grote selectie gebruikte kantoormeubelen in allerlei prijsklassen waarmee wij bijna al uw wensen kunnen invullen. Zo hebben wij regelmatig grote partijen gebruikte zit-sta bureaus. Ook is het mogelijk in bijvoorbeeld bij projecten een combinatie te maken van nieuwe- en gebruikte kantoor- en projectmeubelen.